HOME

A Viewfinder & White Sneakers

Taal: Engels
LENGTE: 13 minuten
PRODUCTIE: September 2021
VOLTOOIING: Januari 2023

HARRY (25), een advocaat, is aan het hardlopen in de ochtend en komt een dood lichaam tegen in het park. Geconfronteerd met de situatie wordt hij apathisch tegenover alles wat mis kan gaan. In plaats daarvan gaat zijn aandacht naar MADELEINE (28), een vrouw die recht op hem afloopt terwijl ze vogels fotografeert - zo lijkt het. Zonder dat Harry het merkt, maakt ze ook foto's van hem met het lijk, zodat ze hem kan opzetten. Terwijl ze achteruit loopt struikelt ze over het lijk. Haar camera breekt in meerdere stukken en ze grijpt paniekerig haar SD-kaart en verbergt het in haar vuist. Harry helpt haar opstaan.

Madeleine heeft iets onnatuurlijks aan zich, wat Harry niet opmerkt. Ze hebben een ongemakkelijk gesprek waarin Madeleine Harry begint te ondervragen over de situatie. Harry merkt dat er iemand aankomt en pakt Madeleine om zich achter wat struiken te verstoppen.

De persoon te voet is in zijn eigen wereld en merkt niet eens wat er aan de hand is. Het gesprek tussen Harry en Madeleine wordt serieuzer. Wanneer Harry erop staat dat hij onschuldig is, verschijnt er een HOBO en deze keer merkt Madeleine het op. Ze duwt Harry achter een boom. Er ontstaat een romantische chemie tussen hen als ze tegen elkaar gedrukt achter de boom zitten. Madeleine begint zenuwachtig te worden en twijfelt aan haar plan om Harry te framen. Harry troost haar en kalmeert haar. De Hobo steelt de witte sneakers en verlaat de plaats delict.

Wanneer de twee uit hun schuilplaats komen, besluit Madeleine haar plan aan Harry op te biechten, die geschokt is maar ook zeer nieuwsgierig om uit te vinden wat er precies is gebeurd. Harry ontdekt dat de dode persoon zijn hoofd heeft gestoten tegen een rots die verborgen was onder het gras. Het blijkt een ongeluk te zijn geweest. Madeleine besluit de SD-kaart met het bewijs te vernietigen. Net wanneer ze denken dat alles veilig is, komt er een andere persoon opdagen, maar deze keer worden ze betrapt. Deze VREEMDELING blijkt een oude kennis van de dode persoon te zijn. Het blijkt dat de vreemdeling allesbehalve geschokt is - hij is eigenlijk best blij. Hij gaat dan in op wie de dode persoon was. Nadat ze hebben ontdekt wie deze persoon was, besluiten ze snel om van het lichaam af te komen en gooien het in een nabijgelegen meer. Harry pakt zijn spullen op die hij op een bankje in het park heeft achtergelaten. Wanneer hij eindelijk de plaats delict wil verlaten, wordt hij vergezeld door Madeleine - die geen intentie heeft om Harry te verlaten.

contact

Wij staan zeker open voor een gesprek om jouw creatieve ideeën te horen en hoe wij daarin een bijdrage kunnen leveren om het te realiseren.

Sital Media
Kleine Visserijstraat 113
3026 EC Rotterdam

info@sitalmedia.com
+31 6 15174123
Sital Media maakt samen met een netwerk van creatieve professionals hoogwaardige cinematische producties.

ONZE PARTNERS

Studio Tinus
Sital Media heef een partnerschap met het kunstenaarscollectief Studio Tinus


Ramesh Sital
Binnen Sital Media is zijn ook alle mediaoptredens van Ramesh Sital als Acteur en Voice over vertegenwoordigd