SHOWREEL

Over ons

RAMESH SITAL

PRODUCENT | ACTEUR | STEMACTEUR

"Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing en creativiteit in de media-industrie. Ik geloof in het uitdagen van de traditionele conventies en het verkennen van cross-mediale mogelijkheden om projecten naar een hoger niveau te tillen. Disruptieve workflows zijn daarbij essentieel om mooie en unieke projecten te creëren die het publiek zullen verrassen en inspireren.

Ramesh is een ervaren en internationaal getrainde acteur, filmproducent en voice-over artiest, die sinds 2011 actief is in de film- en muziekindustrie. Hij heeft samengewerkt met en geleerd van de beste professionals in Los Angeles, zoals muziek supervisors en producers van grote projecten als Night at the Museum 3 en Maleficent. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met gerenommeerde muziekproducers, waaronder de Emmy-award winnaar Scott Liggett en de Grammy-award winnaar Corey Rooney.

Ramesh heeft op jonge leeftijd zijn carrière in de mediawereld gestart en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdige professional met expertise in acteren, productie, camerawerk, stemacteren en muziek. Hij heeft gewerkt aan commercials en tv-pilots en heeft lessen gevolgd in acteren, piano en zang op gerenommeerde scholen.

Met zijn eigen bedrijf, Sital Media, werkt Ramesh nu als freelance filmproducent, acteur en stemacteur. Hij beschikt over een groot netwerk van internationale media professionals en streeft ernaar om de hoogste professionele standaarden te behalen. Hij is gespecialiseerd in het strategisch gebruik van muziek voor televisiecommercials en heeft daarover een masteropleiding in Applied Musicology gevolgd aan de Universiteit Utrecht.

Als je op zoek bent naar een vakbekwame en ervaren professional in de film- en muziekindustrie, dan is Ramesh Sital de juiste keuze. Hij levert resultaten van de hoogste kwaliteit en staat klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen, zowel in Nederland als daarbuiten. Kies voor Ramesh en maak jouw visie werkelijkheid!

RECENTE CREDITS ACTEUR

  • 2021-2022 Cast: Robot - Zenith S2 (Lemming Film / VPRO)
  • 2021 Lead - Reclame Marktplaats (Cake Film B.V.)
  • 2022 -  Sub-lead: Ruiter - Reclame LYNX Bank (Superheroes)

  • 2022 - Cast - A Viewfinder & White Sneakers (Sital Media)

Stemacteur DEMO's

Thuisbezorgd - commercieel

jobmatchiq - informatief (engels)

UNIVE - commercieel formeel

ruimte e-book - informatief

SHOWREEL & FOTO's

contact

Wij staan zeker open voor een gesprek om jouw creatieve ideeën te horen en hoe wij daarin een bijdrage kunnen leveren om het te realiseren.

Sital Media
ramesh@sitalmedia.com
+31 6 15174123
Sital Media maakt samen met een netwerk van creatieve professionals hoogwaardige cinematische producties.

ONZE PARTNERS

Studio Tinus
Sital Media heef een partnerschap met het kunstenaarscollectief Studio Tinus


Ramesh Sital
Binnen Sital Media is zijn ook alle mediaoptredens van Ramesh Sital als Acteur en Voice over vertegenwoordigd