HOME

KOERS

TAAL: Nederlands
LENGTE: 10 minuten
DRAAIPERIODE: September 2022

Koers is een korte coming-of-age film van 10 minuten die wordt geproduceerd door Sital Media binnen het collectief van Studio Tinus, gebaseerd op het leven van regisseur Fer als schipperskind.

Logline: Wanneer de zesjarige Kay zijn leven aan boord van het binnenvaartschip moet achterlaten en voor het eerst naar het schippersinternaat wordt gebracht, doet hij verwoede pogingen om zijn ouders bij zich te houden, maar het afscheid is onvermijdelijk. Met deze film geven we een inkijkje in de wereld van de binnenvaart en de gevolgen van deze levensstijl voor een schipperskind. Door in te zoomen op de scheiding tussen ouder en kind, het eerste moment van onthechting, willen we meer bewustwording creëren over de impact voor kinderen die op een (schippers)internaat zonder hun ouders moeten opgroeien. 

De draaiperiode is in september 2022 en zal 5 draaidagen bevatten. Het project zal bestaan uit de film Koers en een impact-programma van filmvertoningen met nagesprekken. Deze zullen plaatsvinden in lokale filmhuizen, buurthuizen, zorginstanties en op scholen, in samenwerking met de Denkschool. 

PARTNERS

contact

Wij staan zeker open voor een gesprek om jouw creatieve ideeën te horen en hoe wij daarin een bijdrage kunnen leveren om het te realiseren.

Sital Media
Heemraadssingel 129 (2de verdieping)
3022 CD Rotterdam

Contact@sitalmedia.com
+31 6 15174123
Sital Media maakt samen met een netwerk van creatieve professionals hoogwaardige cinematische producties.

ONZE PARTNERS

Studio Tinus
Sital Media heef een partnerschap met het kunstenaarscollectief Studio Tinus


Ramesh Sital
Binnen Sital Media is zijn ook alle mediaoptredens van Ramesh Sital als Acteur en Voice over vertegenwoordigd